Storsalg av pappaprodukter under farsdag på Tistasenter.

– Vi ble kontaktet av senterleder Britt Brattli om å gjennomføre, organisere og produsere farsdagsaktivitet to lørdager på Tistasenteret. Aktiviteten gikk ut på at barn tegnet en tegning til far og vi trykket tegning på kopp eller T shirts. Hele 70 barn benyttet seg av muligheten og fornøyde barn hentet produktene lørdagen etter.

Slik oppsummerer Mari H. Huseby ved Halden vgs innsatsen til elevene ved salg, service og reiseliv i forbindelse med farsdagforberedelsene i Halden.

Kommandanten ønsket velkommen
Det er Porsnes Trykkeri UB som ved hjelp av sitt eget trykkeri på skolen kan produsere egendesignet trykk på  tekstiler.

– Elevene sørget for produksjon og trykk i vårt verksted i uken og leveransen gikk strålende. I tillegg til å organisere denne aktiviteten hadde elevene stand med egenproduserte Halden produkter for salg, sier Huseby.

Elevene disponerer maskiner og utstyr som gjør at de kan levere tekstiltrykk, trykk på kopper og buttons, bannere, klistremerker, foto, med mer.

Maskinparken er bygd opp over flere år, og gjør at elevene kan være med på å produsere en rekke produkter for både næringslivet og private kunder i Halden

– Ta kontakt
– Dette gjør det mulig å tilrettelgge for en veldig praktisk tilnærming til salgs- og markedsføringsfaget, sier Huseby, som ser frem i mot nye oppdrag for elevene.

– Vi blir jo lagt merke til. Dermed kommer det stadig flere oppdrag inn til oss i tillegg til de aktivitetene vi skaper selv. Men dette opplegget i forbindelse med farsdagen var spesielt morsomt for elevene.

Les mer om Porsnes Trykkeri UB her! Følg også bedriften på Instagram og Facebook!