Om lærerne

Bli kjent med våre lærere på salg, service og reiseliv.

 

Aud Westgaard Hultberg
Fagbrev i butikkfaget og 16 års erfaring fra salg før hun ble lærer. Underviser i programfag og brenner for faget yrkesfaglig fordypning, og gjøre elevene klare for arbeidslivet. Synger i kor på fritiden.

Mari Hauge Huseby
Lang erfaring fra det private næringsliv, bla kjededrift innen parfymeri og vesker/reiseeffekter. Hun har jobbet med produktutvikling, design, vært markeds og salgsansvarlig. Reiselivsbakgrunn, tidligere eier og driver av Kongens Brygge og Hannestadgården i Halden. Utdannelse fra UiB og Norsk Hotellhøyskole. Mari er selv en gründer og ønsker å fostre flere gründere av begge kjønn. Hun er svært interessert i ungdomsbedrift som metode. I dag eier og driver av konsulent- og designselskapet Ada&Vilde AS.

Unni Helén S. Myhre
Fagleder ved salg, service og reiseliv, Halden og har god erfaring inne salg, økonomi og business. Som person er jeg positiv, motivert og liker å reise.

Alexander Norvald
Underviser i temaene økonomi, markedsføring og bedriftsutvikling. Drevet med ungdomsbedrifter siden 2007. Ellers stort sett glad i alt som har med konkurranser å gjøre.

Henrik Norvald
Erfaring med oppstart av bedrifter, som journalist og bank før han ble lærer. Underviser i alle programfag og spesielt interessert i ungdomsbedrift som metode. Stor lidenskap for tennis på fritiden.

Geir-Arne Westby
Faglærer i forretningsdrift, kultur og kommunikasjon og samfunnskunnskap. Som lærer er jeg veldig engasjert og motivert for at elevene skal nå målene sine på skolen. Jeg liker godt når det skjer mye rundt meg, og å være med positive mennesker. Derfor så trives jeg så godt med elever og kollegaer på salg, service og reiseliv.