Samarbeidspartnere

Her er et utvalg av de bedriftene vi samarbeider med ved salg, service og reiseliv i Halden. Disse betyr svært mye for vår linje og først og fremst våre elever som får nyttig og avgjørende erfaring fra næringslivet.

 

Burger King Halden er en av våre samarbeidspartnere som stiller opp med praksisplasser til våre elever.

Tista Senter er en av våre samarbeidspartnere som stiller opp med praksisplasser til våre elever.

Kai Marketing og Kai Henning Melberg har vært med på utviklingen av vår nettside salgserviceogreiseliv.no.

Halden kommune er en sentral samarbeidspartner. Både som praksisplass for våre elever, men også i samarbeid i forbindelse med ulike undervisningsprosjekter.

Ungt Entreprenørskap er en svært viktig samarbeidspartner. Deres engasjement og pedagodiske opplegg rundt ungdomsbedriftsmetoden bidrar i stor grad til mulighetene vi har for å praksisrette undervisningen vår.

Fredriksten Kro legger forholdene til rette for at elevene våre kan trene på å planlegge og gjennomføre ekte arrangementer på kroa.

Reiselivslinjen er en forholdsvis ny vei man kan gå ved Halden vgs. Vi er så glade for å ha med oss Clarion Hotel Park Halden. Et flott praksissted for våre reislivsinteresserte elever.

 

Reiselivslinjen er en forholdsvis ny vei man kan gå ved Halden vgs. Vi er så glade for å ha med oss Thon Hotel Halden. Et flott praksissted for våre reislivsinteresserte elever.

Reiselivslinjen er en forholdsvis ny vei man kan gå ved Halden vgs. Vi er så glade for å ha med oss Fredriksten Hotel. Et flott praksissted for våre reislivsinteresserte elever.

 

Reiselivslinjen er en forholdsvis ny vei man kan gå ved Halden vgs. Vi er så glade for å ha med oss Kirkeng Camping. Et flott praksissted for våre reislivsinteresserte elever.

Lucky Bowl har tatt inn elever på ulike arrangement og vist velvilje og intetersse. Både ved å dele av sin kunnskap og å ta inn praksiselever.

 

Brygga Kultursal har tatt inn elever på ulike arrangement og vist velvilje og intetersse. Både ved å dele av sin kunnskap og å ta inn praksiselever.

Tour of Scandinavia har tatt inn elever på ulike arrangement og vist velvilje og intetersse. Både ved å dele av sin kunnskap og å ta inn praksiselever.

 

 

Kulturnatt-arrangementet skal vi delta mer aktivt har vi planer om å delta mer aktivt på i 2023. det samme gjelder andre større arrangementer i Halden-området.

.

Eierne av vår nye sportsbutikk, Intersport, stilte villig opp og vi har i dag praksiselev her.

 

 

 

Hennes&Mauritz er en gigantisk kjede og med erfaring herfra kan elever jobbe videre i mange ulike land og ha mange ulike roller i et stort system som byr på muligheter.

 

.

Elkjøp Halden mangler ikke søkere til praksis eller som lærlingbedrifter. Her har mange av våre elever jobbet i praksis i en årrekke.

 

 

 

 

Power Halden mangler ikke søkere til praksis eller som lærlingbedrifter. Her har mange av våre elever jobbet i praksis i en årrekke.

 

 

 

.

Europris stiller alltid opp med både praksisplasser og tar inn lærlinger.

 

 

 

 

 

En av kjedene i VOICE-systemet. Her får praksiselever som er opptatt av trender en flott erfaring og en for innenfor et større system som gir muligheter.

 

 

 

 

.

Alle de store matvarekjedene tar inn våre elever både som praksisbedrift og lærlinger. SPAR og resten av dagligvarebransjen gir elever en fantastisk erfaring som er god å ta med seg uansett veivalg videre.

 

 

 

 

 

 

Alle de store matvarekjedene tar inn våre elever både som praksisbedrift og lærlinger. Rema 1000 og resten av dagligvarebransjen gir elever en fantastisk erfaring som er god å ta med seg uansett veivalg videre.

 

 

 

 

.

Alle de store matvarekjedene tar inn våre elever både som praksisbedrift og lærlinger. Kiwi og resten av dagligvarebransjen gir elever en fantastisk erfaring som er god å ta med seg uansett veivalg videre.

 

 

 

 

 

 

Alle de store matvarekjedene tar inn våre elever både som praksisbedrift og lærlinger. Coop Extraog resten av dagligvarebransjen gir elever en fantastisk erfaring som er god å ta med seg uansett veivalg videre.

 

 

 

 

.

Erasmus+ er en viktig del av internasjonalsieringsarbeidet på vår avdeling, og prosjektene åpner for en svært variert studiehverdag får våre elever.

 

 

 

 

 

 

Kitch’n er en samarbeidspartner som både tar inn praksiselever og er en lærlingbedrift.

 

 

.