Alle elever på salg, service og reiseliv avsluttet skoleåret med den tradisjonelle Gøteborg-turen – Et supert år, og en super avslutning.

Det sier Sebastian Nøstvik, vg2-elev ved salg, service og reiseliv i Halden. Et spennende og innholdsrikt skoleår avsluttes denne uken, som ble innledet med langdagstur til Gøteborg for alle elever på både vg1 og vg2.

– Veldig gøy, og utrolig morsomt å avslutte skoleåret på denne måten, sier han.

En flott markering
Sverige-turen er blitt et fast innslag for elevene som har reiseliv som en del av utdanningen. Turen ble benyttet til sightseeing i Sveriges nest støre by, og naturligvis også et sent besøk på Liseberg. 

Turen er både en markering for våre vg2-elever som nå enten skal ut i lære, eller over på påbygg fra høsten av. Det er også viktig for bygging av samhold og bidra til faglig innhold for vg1-elevene som skal tilbake til høsten.

Besøk fra Spania
– Nå gleder vi oss også veldig til våre nye vg1-elever kommer hit til høsten, sier Unni H. Myhre som er fagleder på salg, service og reiseliv. Og det med god grunn.

– Vi har 45 søkere til 18 plasser, som jo er et stort luksusproblem. Vi opplever at vårt yrkesfagsstudium skaper større og større interesse blant ungdommene, og det merker vi nå også på søkertallene.

Planene klare
– Vi forbereder nå i disse dager et svært spennende skoleår, men flere opplevelser og faglig innhold i inn- og utland, sier Myhre.

Første skoledag etter ferien blir 17. august.